Osmangazi Anaokulu
YENİ MAH. 129 SK. OSMAN GAZİ ANAOKULU SİTESİ NO 3 GÜÇLÜKONAK / ŞIRNAK

VİZYON

Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,becerilerini geliştirmek,onların bilgili,becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemek. Rahat, güvenli, huzurlu, ilgi çekici uyarıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek kendisine ve çevresine saygılı, yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek. Çocukların yaparak, yaşayarak, kendini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamı hazırlamak. Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için, çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.

Okulumuz ilçe merkezinde yer almakta olup Şırnak´a 80 km uzaklıktadır.